Saturday, April 18, 2020

Ihmisten uhkailu häpäisy kuolleiden solvaus on islamisteille, mutainvaasion tuotoksille, mustan Afrikan poppamiehille erioikeutena taattu privilegio sananvapauteen kuuluva asia


Ihmisten uhkailu häpäisy kuolleiden solvaus on islamisteille, mutainvaasion tuotoksille, mustan Afrikan poppamiehille erioikeutena taattu privilegio sananvapauteen kuuluva asia 

Kokemustausta oikeusmurhat ko asiassa on jopa oikeusmurhajärjestelmässä koettu, kun todistajalausumatkaan eivät auta rikollisia matuinvaasion edustajia vastaan. Kuinka paljon lieneekään vastaavia nurin kurin ja haudattuja juttuja julkisuudelta tai jopa kohdallani asiat toisinpäin kääntäen.


Oikeusjärjestelmämme on ujutettu täyteen mustan tulevaisuuden perseennuolijoita jotka ovat ehdollistuneet ennakkoasentein, että suomalainen on automaattisesti rikollinen kun mutainvaasion edustaja käy päälle suullisesti, kehollisesti tai jopa perättömin ilmiannoin. 

Demlajuristien kyllästämät oikeusprosessit kusevat suoraan silmään, eivät vain ämpäriin perusoikeuksiemme suojaa hyläten jopa selkeät tosiasiat ja todistajien kuulemiset kirjauksineen esitutkinnoissa:
Suorissa tv-lähetyksissäkin on todettu islamistien suullisina puheenvuoroina, että homojen tappaminen ja kääntyminen islamista pois ovat kuolemalla rangaistavia. ( Perusteena suorat siteeraukset koraanista).

Maamme kuten suuri osaa asuttua maailmaa kärsii koronaviruksesta ja Kiinan järjestämästä kusetuksesta asian tiimoilta. Erittäin suuri epäilys on että ko projekti Kiinan järjestemä sotatoimi muuta maailmaa vastaan.

Samaan aikaan Suomessa hallituksen edustajilla suurin huoli miten saada lisää matuinvaasion ja islamin edustajia elämään siivellämme:
https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com

Tunnettu tamperelainen Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021

Yhteiskunta-, islamkriitikko historioitsija Tamperee yliopistosta


Osallistukaamme vuosittain itsenäisyyspäivän iltana Hietaniemen sankarihaudoille marssille. Yhteinen vaatimuksemme: 

Miehitetyt alueet takaisin ja miehittäjä-Ryssä helvettiin loisimasta alueiltamme! 

https://suomen-oikeutetut-aluevaatimukset.blogspot.com 

Oheisessa kuvassa Seppo Lehto oranssissa pipossa keskellä Odinin soturien kulkuetta kuvaamassa: Kohti vapautta kulkkueena 6.12.2019 https://kohti-vapautta.blogspot.com---------

Koronavirus ja hallituksemme sen torjuntatoimien torjunnassa on herättänyt ihmiset toisenlaiseen mustaan huumoriin:

----

Puoluejärjestelmämme mädännäisyys "portinvartijoineen" jotka oppivat karsimaan "neuvostovastaiset" pois ehdokkaista on altistanut eri puolueisiin petteri orvon tapaisia desantteja jotka pyrkivät väestönvaihtoon tuhoten suomalaisten kotimaan


-------
Islam versus human rights it is a big joke
https://islam-vs-human-rights.blogspot.com/
---------

No comments:

Post a Comment